Holmstrup-tider Om "Holmstrup-tider"

Holmstrup-tider: Et aktuelt glimt fra Holmstrup

Ugeskema/ åbent
Busafgange

Søg sted
Ret sted
 
Aktuelle dage
Kalender
Opret mærkedag

Om hjemmesiden
Download
Billedarkiv

Post og porto
Ordensregler
Links

Kontakt

Busplan i PDF

 

 

Valid XHTML 1.0!

Læs mere om PHP


 

 

Ikke-kommerciel bydelsportal
Holmstrup-tider er et ikke-kommercielle webprojekt, der vil skabe en tidsportal for det vestlige Århus (se kort). Holmstrup-tider er en privat hjemmeside, som søger at samle og vidergive information baseret på brugere og redaktion. Der tages forbehold for tider, dato-oplysninger, adresser m.v. da ingen af de nævnte firmaer og institutioner er direkte involveret i projektet, som udelukkende er baseret på private og frivillige ressourcer.

Holmstrup

- er en samling af 402 husstande vest for Århus
- er til tider kaldt månebyen eller månebasen, fordi bebyggelsens særlige og nye udseende gav associationer til tv-serien Månebase Alfa, som var aktuel, da Holmstrup stod indflytningsklar.
- er Brabrand Boligforenings afdeling 6. Kontakt afdelingsbestyrelsen via mail på afdeling6<a>mail1.stofanet.dk.
- er et hyggeligt og naturorienteret, aktivitetsfyldt sted at bo, hvor der er lys, luft, og sociale aktiviteter. Se billedarkivet for friske indtryk fra bebyggelsen
- er et sted med masser af privat mulighed for at dyrke planter, holde dyr og blive medlem af et fællesskab
..læs mere på http://holmstrup.info, hvor der også er en stor billedsamling

Holmstrup-tider
- Giver alle aktuelle åbnings- og lukketider for relevante steder set fra en holmstruppers synspunkt (og nok også for mange af vore naboer i en rimelig stor radius).
- Præsenterer åbningstider for aktiviteter og butikker i et område indkranset af: Bilka - Hasle Torv og Frydenlund - Åbyhøj butiksgade - City Vest - Bilka. Naturligt nok er alle "hjørnerne" placeret ved de to vestlige indfaldsveje til Århus: Viborgvej og Silkeborgvej. Holmstrup ligger midt i - på Jernaldervej.

Kort over Århus Vest med Holmstrup, Bilka (Tilst), Hasle Torv, Åbyhøj Butiksgade (Silkeborgvej), City Vest Gellerup/ Brabrand (med Bazar Vest lige syd for Holmstrup)

På cykel eller til fods er der omtrent lige langt fra Holmstrup til Bilka, City Vest eller Åbyhøj butiksgade (ca. 3 km). Med bus kan der være stor forskel i tid afhængigt af tidspunkt på dagen/ugen.

Princip
Alle informationer på Holmstrup-tider er prioriteret efter nærhedsprincippet: Hvornår går min bus? Hvornår er min butik åben? Kan jeg stadig nå at købe xx? Er pizzariaet/restaurationen stadig åben?

Denne private hjemmeside forsøger at samle alle tider og præsentere dem så man altid kan finde aktuelle tid på det nærmeste sted.

Alle fotos er (med mindre angivet) fra webmasters Panasonic X70 Bluetooth mobiltelefon. Enhver bruger/surfer opfordres til at indsende billeder fra Holmstrup (og -området). Indsendte fotos med bedre kvalitet end nuværende vil erstatte den aktuelle billedkilde.

..Kontakt webmaster


Logogengivelse:
Da dette er en privat og ikke-kommerciel hjemmeside er der ikke indhentet skriftlig tilladelse fra samtlige rettighedshavere for ophavsbeskyttede logoer jvf. Familieadvokaten: Hvis der er et kommercielt sigte med reference-hjemmesiden, så er svaret [.. at] det kræver virksomhedernes samtykke, da det er deres varemærker. Med venlig hilsen Ulrik Grønborg, Advokaterne Sankt Knuds Torv. Holmstrup-tider har alligevel forsøgt at indhente tilladelse fra de fleste virksomheder.

Tak til følgende:
Beregningsalgoritme for solopgang og solnedgang (=solkalender) over holmstrup: Noaa. Beregningsalgoritme for forskydelige helligdage i Danmark: Systime. Satellit-vejr-registrering over Århus: CNN. Støtte: Holmstrup.info v/Lars Eg. Siden er programmeret i XHTML 1.0, javascript og PHP 4 - 5 med Mysql™ under anvendelse af Macromedia® Dreamweaver® og Adobe® Photoshop® Software. Stor tak til alle indsendere af rettelser og forslag til nye steder/butikker. Især tak til indsendere af fotos.


Artikel: Læs mere om Holmstrup-tiders tilblivelse


Læs om Holmstrup-tider i Skræppebladet: vælg hele nummeret Maj 05 fra menupunktet "gamle numre"
.. eller hent PDF-udgave af artiklen via Holmstrup-tider (183 K)

Ikon for PDF-dokument PDF-dokument læses med Adobe® Acrobat Reader 5+ (hent acrobat via nyt vindue)


Senest opdateret 09/15/2005 14:56 af webmaster